Kasparov Power BI

Microsoft Power BI heeft alles in zich om de langverwachte opvolger te worden van Excel. Het belangrijkste gereedschap van iedere financial, maar dan sneller en diepgaander. Binnen enkele jaren zal Power BI het huidige Excel vervangen. En daarom biedt Kasparov nu al ondersteuning om die overstap soepel te laten verlopen.

Onze ervaren Interim Financials -met specifieke ervaring op het gebied van Power BI- kunnen agile instappen en beginnen met de maandelijkse rapportagecyclus, of meteen de diepte ingaan op een aandachtsgebied. Power BI is als rapportage- en analysetool helemaal selfservice, maar je moet er wel vertrouwd mee raken. Dan zorgt de software niet alleen voor kostenbesparing, maar veel belangrijker: voor dieper inzicht en scherpe analyses. Zónder grote investering.

Staat Power BI “op uw lijstje”, maar is het moeilijk afscheid nemen van Excel? Begrijpelijk. Kasparov helpt u graag op gang, want nú is het moment om in te stappen. Met veel minder arbeid kun je veel meer data samenbrengen en analyseren, vanuit veel meer dimensies binnen en buiten de organisatie. Wie denkt aan integraal performance management, komt uit bij Power BI.

Meer weten?
Neem contact op met Theo Herraets, Directeur Kasparov Power BI (theoherraets@kasparov.nl) of Minke van der Stok, Consultant Kasparov Power BI (minkevanderstok@kasparov.nl).

Contact

© Copyright 2019 Kasparov - 100.nl, Merkversterking