Kasparov Power BI

Microsoft Power BI heeft alles in zich om de langverwachte opvolger te worden van Excel. Het belangrijkste gereedschap van iedere financial op het gebied van rapportage en analyse, maar dan veel krachtiger en een echte business intelligence tool. Binnen enkele jaren zal Power BI het huidige Excel vervangen. En daarom biedt Kasparov nu al ondersteuning om die overstap soepel te laten verlopen.

Staat Power BI “op uw lijstje”, maar is het moeilijk afscheid nemen van Excel? Begrijpelijk. Kasparov helpt u graag op gang, want nú is het moment om in te stappen.  In minder tijd kun je veel meer verschillende data samenbrengen, analyseren, rapporteren en online delen. Wie denkt aan integraal performance management, komt uit bij Power BI.

 

Samen met Ferocia organiseren we regelmatig een Masterclass Power BI. Wil jij deze training met een gemiddelde waardering van een 9,2 volgen? Meld je dan hier aan: aanmelden

 

Meer weten?

Neem contact op met Theo Herraets, Directeur Kasparov Power BI (theoherraets@kasparov.nl) of Minke van der Stok, Consultant Kasparov Power BI (minkevanderstok@kasparov.nl).

Contact

© Copyright 2020 Kasparov - 100.nl, Merkversterking