Erald van den Wijngaart

Erald is in 1991 geboren, opgegroeid in Galder en woont in Amsterdam. Na het behalen van de HBO opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Breda heeft hij de Master opleiding Finance aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond. Momenteel is hij bezig met de Certified Management Accountant. Erald is sinds 2015 bij Kasparov in dienst als Interim Professional.

Erald is een representatieve en sociale jongeman. Wat hem kenmerkt is zijn kritische en proactieve houding bij het uitvoeren van zijn taken en verantwoordelijkheden. Tevens is hij zelfverzekerd over zijn kennis en kwaliteiten, hij gaat dan ook graag een uitdaging aan.

In zijn studieperiode heeft Erald al de nodige werkervaring opgedaan. Erald is namelijk vijf jaar werkzaam geweest bij Tetra Pak en werkte daar op zowel de Finance- als de Technical Service afdeling. Hij was daar onder andere verantwoordelijk voor het analyseren van service contracten, Treasury management en Accounts Receivable.

Na zijn studieperiode is Erald gaan werken bij Kasparov. Gedurende zijn eerste interim opdracht bij Willis Towers Watson heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met financial controlling, procesverbetering en het proces omtrent jaarverslagen. Na twee jaar Willis Towers Watson is Erald gaan werken bij de projectenorganisatie Boskalis. Allereerst als Project Accountant en vervolgens als Financial Controller van de afdeling Subsea Services. Hierbij was Erald onder andere verantwoordelijk voor de verzorging van de controle op de gehele P&L en balans.

© Copyright 2018 Kasparov - 100.nl, Merkversterking