Erald van den Wijngaart

Erald is in 1991 geboren, opgegroeid in Galder en woont in Amsterdam. Na het behalen van de HBO opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Breda heeft hij de Master opleiding Finance aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond. Momenteel is hij bezig met de Certified Management Accountant. Erald is sinds 2015 bij Kasparov in dienst als Interim Professional.

Erald is een representatieve en sociale professional. Wat hem kenmerkt is zijn kritische en proactieve houding bij het uitvoeren van zijn taken. Tevens is hij zelfverzekerd over zijn kennis en kwaliteiten, neemt verantwoordelijkheid en gaat geen uitdaging uit de weg.

Gedurende zijn eerste interim opdracht bij Willis Towers Watson heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met financial controlling, procesverbetering en het proces omtrent jaarverslagen. Daarna is hij gaan werken bij de projectenorganisatie Boskalis. Allereerst als Project Accountant en vervolgens als Financial Controller van de afdeling Subsea Services. Hierbij was Erald onder andere verantwoordelijk voor de verzorging van de controle op de gehele P&L en balans.

© Copyright 2019 Kasparov - 100.nl, Merkversterking