Erald van den Wijngaart

Erald is in 1991 geboren, opgegroeid in Galder en woont in Amsterdam. Na het behalen van de HBO opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Breda heeft hij de Master opleiding Finance aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond. Momenteel is hij bezig met de Certified Management Accountant. Erald is sinds 2015 bij Kasparov in dienst als Interim Professional.

Erald is een representatieve en sociale jongeman. Wat hem kenmerkt is zijn kritische en proactieve houding bij het uitvoeren van zijn taken en verantwoordelijkheden. Tevens is hij zelfverzekerd over zijn kennis en kwaliteiten, hij gaat dan ook graag een uitdaging aan.

In zijn studieperiode heeft Erald vijf jaar werkervaring opgedaan bij Tetra Pak op de Finance en Technical Service afdeling. Hij was daar onder andere verantwoordelijk voor Treasury management, Accounts Receivable en het analyseren van service contracten. Gedurende zijn eerste opdracht bij Willis Towers Watson heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met financial controlling, procesverbetering en het proces omtrent jaarverslagen. Momenteel is Erald werkzaam bij Boskalis als Interim Project Accountant.

© Copyright 2018 Kasparov - Design & code by 100.nl