Roald Huliselan

Roald is geboren in 1992 en woont in 's-Hertogenbosch. Na het behalen van zijn HAVO diploma heeft hij de opleiding verkort MBO+ Assistent Accountant in twee jaar succesvol afgerond. Aansluitend stroomde Roald door naar de Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch waar hij in 2016 zijn diploma HBO Bedrijfskunde MER behaald heeft. Naast zijn werk heeft hij vervolgens in 2018 de opleiding (Post) Bachelor Bedrijfseconomie aan Nyenrode Business Universiteit succesvol afgerond.

Roald heeft ruim anderhalf jaar werkervaring opgedaan als Financieel Medewerker waarna hij in september 2018 de overstap maakte naar Kasparov waar hij in dienst is als Financieel Interimmer. 

Roald is een enthousiaste en zelfkritische jongen. Hij ziet het als een mooie uitdaging om, als interimmer, steeds weer een nieuwe organisatie te leren kennen en hier een belangrijke bijdrage te kunnen leveren. Roald past zich dan ook gemakkelijk aan nieuwe situaties aan en heeft daarnaast een natuurlijke aanleg en interesse voor IT/Software. 

© Copyright 2019 Kasparov - 100.nl, Merkversterking