Erald van den Wijngaart

Erald is in 1991 geboren, opgegroeid in Galder en momenteel woonachtig in Amsterdam. Hij is een zeer gemotiveerde, sociale en enthousiaste werknemer die ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring heeft. Wat hem kenmerkt is zijn kritische en proactieve houding bij het uitvoeren van zijn taken en verantwoordelijkheden. Tevens is Erald zelfverzekerd over zijn kennis en kwaliteiten, hij gaat dan ook graag een uitdaging aan.

Na het behalen van de Bachelor opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Breda heeft Erald de Master opleiding Finance aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond. In zijn studieperiode heeft Erald vijf jaar werkervaring opgedaan bij Tetra Pak op de Finance en Technical Service afdeling. Hij was daar onder andere verantwoordelijk voor Treasury management, Accounts Receivable en het analyseren van service contracten.

Na het afronden van zijn Master in december 2015 is Erald in dienst getreden bij Kasparov als Interim Finance Professional. Erald is nadien direct gestart als Financial Controller bij Willis Towers Watson.

Erald van den Wijngaart
Interim Finance Professional
erald@kasparov.nl

© Copyright 2017 Kasparov - Design & code by 100.nl