Nick van Velzen

Nick is in 1988 geboren en opgegroeid in de regio Amsterdam. Hij heeft de HBO opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Na het behalen van zijn diploma is hij zijn carrière begonnen bij TMF Group als Accounting Officer, waar hij ruim 6 jaar heeft gewerkt. Vanwege zijn verhuizing naar Eindhoven heeft Nick de overstap gemaakt naar Global Forward Trust. Sinds 1 juni 2016 is hij in dienst bij Kasparov als Interim Finance Professional. 

Nick heeft veel ervaring in brede accounting werkzaamheden, zoals het opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van diverse rapportages, bijhouden van financiële administraties, etc. Nick wordt gekenmerkt door zijn gestructureerde en zorgvuldige manier van werken. Hij werkt zelfstandig, maar past ook prima binnen elk team dankzij zijn open houding. Kortom: Iemand op wie je kunt bouwen!

Hij heeft inmiddels zijn opdrachten bij Veluvine, NAC Breda, GAC en BNV afgerond en krijgt continu positieve feedback.

Referent: Mark Robben, Finance Manager,  GAC Business Solutions 
Nick pakt alle werkzaamheden goed op en doet vaak iets meer. Hij neemt initiatieven om zaken aan te kaarten en op te pakken. Hij werkt gestructureerd en levert de gevraagde informatie helder en snel op. Microsoft Dynamics NAV was nieuw voor hem maar door zijn affiniteit met computersystemen was hij hier snel vertrouwd mee. Nick zijn inzet heeft ons goed geholpen om van onze her implementatie een succes te maken.”

Referent: Ad Jansen, Hoofd Financiële Administratie / Controller, Veluvine
‘’Nick werkt gestructureerd, voert de opgedragen taken zorgvuldig, snel en professioneel uit en neemt daarbij initiatief. Hij werkt zelfstandig, pikt zaken snel op, en heeft affiniteit met computer(systemen). Verder draagt hij zaken aan die verbeterd kunnen worden en voert de verbeteringen, na overleg, ook door’’. 

Nick van Velzen
Interim Finance Professional
nick@kasparov.nl

© Copyright 2017 Kasparov - Design & code by 100.nl