Steven Telen

Steven is in 1991 geboren in België en woont in Utrecht. Hij heeft in België zijn Bachelor Accountancy - Fiscaliteit afgerond.

Een rustig, loyaal en betrouwbaar persoon. Je kunt op hem rekenen. Steven heeft een passie voor finance en hij zet graag een stapje extra (voor anderen). Steven heeft na zijn studie diverse interim opdrachten (o.a. GL accountant bij Friesland Campina) in financiële richting uitgevoerd. Vanwege zijn verhuizing naar Utrecht is Steven verder gaan zoeken en bij Kasparov terecht gekomen.

Steven is sinds mei 2016 is in dienst als Interim Finance Professional en heeft zijn opdracht bij Eurofins succesvol afgerond. Momenteel voert hij een opdracht uit bij Mediq. 

Referent: Wesley Nijssen, Manager Transaction Accounting, Eurofins Scientific
‘Steven is de afgelopen 2 maanden een goede aanvulling geweest op het accounting team. Hij heeft de systemen en processen zichzelf snel eigen gemaakt. Hij heeft een hoge output ontwikkeld en heeft daarnaast tijd genomen om met verbetervoorstellen te komen. Steven ligt goed in ons team van diverse persoonlijkheden, hij is niet de meest aanwezige persoon op de afdeling, maar ook niet de minste.’

© Copyright 2018 Kasparov - Design & code by 100.nl