Wat doet Kasparov?

 • We zijn een bemiddelingsbureau in financials. We profileren ons bewust als specialist en bemiddelen alleen financials in de profitsector.
  Lees meer

  Die focus vinden wij essentieel om onze rol als volwaardig gesprekspartner te kunnen waarmaken. Dít is ons specialisme en, laten we wel wezen, je kunt niet overal verstand van hebben. De markt voor personeelsbemiddeling is erg divers, met bemiddelende partijen die elk een eigen aanpak hanteren. Met onze focus bieden wij duidelijkheid.

   

 • We bemiddelen zowel in vaste functies (werving&selectie) als interim-posities.
  Lees meer

  De vraag en het aanbod van financials op de arbeidsmarkt verschuift parallel aan de economische conjunctuur tussen vast en interim. In een periode van groei kiezen meer professionals voor een interim-bestaan en zien bedrijven zich genoodzaakt vacatures op die manier tijdelijk te vervullen. In tijden van minder of geen economische groei verschuift die balans weer richting een voorkeur voor vaste dienstverbanden.

  Om in beide situaties goed te kunnen bemiddelen, biedt Kasparov zowel kandidaten voor vaste functies aan als zzp’ers voor interim-posities. We hebben daarnaast financials in dienst die wij detacheren bij opdrachtgevers.

 • We zoeken voor onze klanten naar de juiste kandidaat, niet andersom.
  Lees meer

  Het klinkt wellicht wat obligaat, maar dat is het zeker niet. Essentieel in onze werkwijze is de overtuiging dat het geen zin heeft met kandidaten te “leuren”. Als die aanpak al tot een deal leidt, is het succes vaak van korte duur. Een duurzame arbeidsrelatie vereist een goede, zorgvuldige match. Daarom neemt Kasparov altijd de vacature als uitgangspunt en steken we veel energie in het vaststellen van dat profiel. Vervolgens gaan we aan de slag om de juiste kandidaat bij dit profiel te vinden.

   

 • We bemiddelen niet in bank- en verzekeringsfuncties, maar in controllers, financieel/administratief medewerkers, hoofd administraties, grootboek medewerkers, financieel directeuren en dergelijke.
  Lees meer

  Kasparov bemiddelt financials in het bedrijfsleven. De gehele financiële kolom komt daarbij aan bod, van crediteurenmedewerker tot CFO. We zijn specialist in het succesvol invullen van vacatures met een salarisrange van ca. 30.000 tot 150.000 Euro per jaar.

  Onderdeel van onze specialisatie is de keuze het grote aanbod van bank- en verzekeringsfuncties niet te bedienen.

 • We brengen bij werving&selectie alleen een fee in rekening wanneer 'onze kandidaat' door de proeftijd komt (1 maand).
  Lees meer

  Als een kandidaat niet door de proeftijd komt, hebben wij ons werk niet goed gedaan. Dan moet je daarvan ook de consequenties dragen en geen fee in rekening brengen. Naast het uitgangspunt van no cure no pay, geeft dit onze opdrachtgevers extra zekerheid over de kwaliteit van onze bemiddeling. In de praktijk kunnen we dan ook gelukkig vaststellen dat onze dienstverlening altijd tot het gewenste resultaat leidt. Klanten blijven klanten.

  Van deze extra garantie hoeft slechts hoogst zelden gebruik te worden gemaakt. Veel meer zien we het als een symbool van onze investering in een langdurige, vruchtbare samenwerking. Het gaat Kasparov niet om die ene, snelle deal. Al onze gewaardeerde klanten zullen dat graag beamen.

 • We zijn actief in Brabant en in de Randstad vanuit onze vestigingen in Breda en Gouda.
  Lees meer

  Vanuit Breda en Gouda zijn wij uitstekend in staat de regio's Noord-Brabant en Randstad te bedienen. Maar omdat wij alle kandidaten persoonlijk willen ontmoeten en regelmatig sparren met opdrachtgevers, is een groter bereik niet haalbaar. Ook daarin leggen we onszelf dus bewust een beperking op. Om binnen die beperking te excelleren.  

  Autonome groei van Kasparov in andere regio’s betekent derhalve het openen van kantoren voor een volwaardige lokale presence. Gezien het succes van de Kasparov-methode wordt die optie uiteraard serieus overwogen.

 • We stellen nooit iemand voor die we niet persoonlijk hebben gesproken.
  Lees meer

  Een Cv zegt lang niet alles, weet iedereen die daar wel eens mee te maken krijgt. Het zou dan ook onprofessioneel zijn om alleen basis van zo’n document een kandidaat voor te stellen aan een opdrachtgever. Om een goede indruk te krijgen, hebben wij altijd een kennismakingsgesprek, face to face. Niet zelden maken we vervolgens een andere afweging dan we puur op basis van het Cv zouden hebben gedaan. 

  In de bemiddeling van mensen is een persoonlijk gesprek van wezenlijk belang voor professionele dienstverlening. Al is de tijdsdruk nog zo hoog, omdat de vacature urgent is en de concurrentie onder bemiddelaars groot, we weigeren simpelweg Cv’s door te schuiven. Daarvoor is het belang van zowel klant als kandidaat te groot. En daarmee het belang van Kasparov.

 • We gaan voor een langdurige, eerlijke relatie met onze opdrachtgevers en hanteren daarbij scherpe tarieven.
  Lees meer

  De beleving van prijs is en blijft subjectief. Wat de een een hoog tarief vindt, is voor de ander juist voordelig. Kasparov vindt het in elk geval belangrijk dat de prijs in verhouding staat tot de geleverde prestatie. En dat die leidt tot een vruchtbare partnership. In vergelijking met de gemiddelde concurrent zijn onze tarieven scherp, dat is wèl objectief vast te stellen. En omdat we die prijs koppelen aan een ongekende investering in kwaliteit, durven we de stelling aan dat Kasparovs meerwaarde tot de hoogste in de markt behoort.  

 • Wij nemen u mee in onze doelstellingen per 31-12-2022.
  Lees meer

  Download hier onze doelstellingen

© Copyright 2020 Kasparov - 100.nl, Merkversterking