Word Interim Financial

Kickstart van je carrière

Interim Financials zijn bij ons èchte Kasparovs. Dat wil zeggen, we werven professionals volgens een profiel, dat zich heeft bewezen in de markt. Natuurlijk is iedereen uniek, en gelukkig maar, toch leert onze ervaring dat enkele aspecten onmisbaar zijn voor een goede Interim Financial. Laten we het zo zeggen: We kijken naar het totaalplaatje. En daarin vinden we communicatieve vaardigheden net zo belangrijk als degelijke vakkennis. In de combinatie schuilt een echte Kasparov. Als je bij ons in dienst treedt, krijg je alle kans om beide kanten te ontwikkelen: de hard skills en de soft skills.

Wij noemen het weleens ‘jobhoppen in vaste dienst’. Als Interim Financial kun je bij verschillende bedrijven in de keuken kijken en zo je eigen voorkeuren en specialismen ontwikkelen. Zou je dat op eigen houtje doen, dan werd je al snel afgeserveerd als job hopper. Detachering is dus een ideale kickstart van je carrière. Bovendien heb je bij Kasparov èchte collega’s met wie je kunt sparren en ervaringen delen. Je vervult verschillende functies bij een breed palet aan boeiende opdrachtgevers. En we helpen je ook nog aan relevante nascholing. Jobhoppen was nog nooit zo goed voor je CV.

Kasparov College: Van talent tot pro

Het succes van Kasparov is het succes van de mensen die de klus klaren. Daarom vinden we het essentieel dat Interim Financials alle ruimte krijgen om zich door te ontwikkelen. In Kasparov College komen alle trainingen en opleidingen samen, waaronder onze eigen, gecertificeerde opleiding tot Certified Business Partner. Word je Interim Financial bij Kasparov, dan stel je samen met onze Manager Carrières een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op. Daarin stellen we vast op welke fronten je je graag wilt en kunt ontwikkelen tot een ervaren finance professional. Dat is goed voor ons, voor onze klant en natuurlijk voor onze financials. Want een goed getrainde financial is niet alleen voor ons goud waard, maar heeft zelf ook een gouden toekomst. Je ziet: Kasparov koestert carrières.

Onderdeel van een team

Als Interim Financial word je een professional binnen een mooie club. Wanneer je start krijg je er direct een grote groep gemotiveerde collega`s bij met wie je er geregeld op uittrekt. Je ziet collega`s niet alleen tijdens lesmomenten van Kasparov College, maar ook tijdens diverse activiteiten. Zo hebben we geregeld borrels en events, gaan we met zijn allen naar Breda Live, lopen we mee met de Bredase Singelloop of beleven we een mooi avondje NAC.

Enthousiast geworden, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@kasparov.nl of 076 5145705. Bekijk de vacaturetekst hier.

 

Direct Inschrijven

© Copyright 2020 Kasparov - 100.nl, Merkversterking