Word Interim Financial

Kickstart van je carrière

Interim Financials zijn bij ons èchte Kasparov’s. Dat wil zeggen, we werven professionals volgens een profiel, dat zich heeft bewezen in de markt. Natuurlijk is iedereen uniek, en gelukkig maar, toch leert onze ervaring dat enkele aspecten onmisbaar zijn voor een goede Interim Financial. Laten we het zo zeggen: We kijken naar het totaalplaatje. En daarin vinden we communicatieve vaardigheden net zo belangrijk als degelijke vakkennis. In de combinatie schuilt een echte Kasparov. Als je bij ons in dienst treedt, krijg je alle kans om beide kanten te ontwikkelen: de hard skills en de soft skills.
 

Wij noemen het weleens ‘jobhoppen in vaste dienst’. Als Interim Financial kun je bij verschillende bedrijven in de keuken kijken en zo je eigen voorkeuren en specialismen ontwikkelen. Zou je dat op eigen houtje doen, dan werd je al snel afgeserveerd als job hopper. Detachering is dus een ideale kickstart van je carrière. Bovendien heb je bij Kasparov èchte collega’s met wie je kunt sparren en ervaringen delen. Bij Kasparov krijg je de kans om in uiteenlopende keukens een kijkje te nemen. Je vervult verschillende functies bij een breed palet aan boeiende opdrachtgevers. En we helpen je ook nog aan relevante nascholing. Jobhoppen was nog nooit zo goed voor je CV.

Kasparov College: Van talent tot pro

Als Interim Financial word je voortdurend uitgedaagd. Daarom wil je je voortdurend blijven ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk. Wij vullen die behoeften in met het Kasparov College, waar je terecht kunt voor masterclasses en workshops op diverse vlakken. Ook interessant zijn de intervisie-groepen, waar je ervaringen uitwisselt met andere Interim Financials. Afhankelijk van de doelen die we hebben vastgelegd in je ontwikkelingsplan, is er ook ruimte voor individuele opleidingen en zelfs een volledige studie.

Je begint bij Kasparov als ‘talent’. In deze fase trainen we je intensief, op voornamelijk communicatie, presentatie en het ontwikkelen van zelfkennis en bewustwording. Vakinhoudelijk leer je vooral hoe finance in de praktijk werkt.

De volgende stap is Advanced. De kop is eraf, je hebt je eerste interim-ervaringen gehad en dus jezelf beter leren kennen. In de workshops zoeken we verdieping en zelfsturing op. Vakinhoudelijk brengen we je tips & tricks bij op het gebied van managementrapportages, projectmethodieken en IT-tooling. Als Pro leer je je als ‘kartrekker’ en kritische Financial op te stellen. Je gaat ook leren beïnvloeden, door coaching en presentatie. Inhoudelijk gaan we dieper in op procesmanagement (zoals ‘Lean’).

Onderdeel van een team

Als Interim Financial word je professional binnen een mooie club. Je krijgt een 40-tal enthousiaste collega`s met wie je er geregeld op uittrekt. Zo gaan we met zijn allen op wintersport, zijn we aanwezig bij Breda Live en beleven we geregeld een gezellig avondje NAC.

Enthousiast geworden, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@kasparov.nl of 076 5145705. Bekijk de vacaturetekst hier.

 

© Copyright 2018 Kasparov - Design & code by 100.nl