Een goede klantrelatie gaat
verder dan de vergadertafel

Kasparov Media & Events

We vinden het erg belangrijk om een goede relatie met onze klanten en kandidaten op te bouwen. Dat gaat verder dan de vergadertafel, vinden wij. Daarom nodigen we relaties graag uit voor evenementen in een informele setting. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen wij ons werk nog beter doen. Kasparov is actief lid van de businessclub van NAC Breda. Regelmatig bezoeken wij met relaties wedstrijden. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen, waarvan onderstaande beelden een aardige indruk geven.

K-sparren 2017

Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=oGq5i8HCai0

K-sparren overtreft zichzelf

Het klinkt ongetwijfeld wat onbescheiden, maar de laatste editie op 9 november 2017 van relatie-evenement K-sparren heeft zich in alles overtroffen: Meer bezoekers, een boeiend programma in een indrukwekkende setting en laaiend enthousiaste reacties. Hoogtepunt van de middag over cyber security? John van den Heuvel hield een spannend interview met Bram Moszkowicz tegen het decor van de fraai uitgelichte Koepelgevangenis. Ruim 400 gasten hingen aan hun lippen.

Voor het eerst had Kasparov de krachten gebundeld met KPMG, om het evenement naar een nóg hoger plan te tillen. Naast het gesprek tussen de twee crimi-kenners, die elkaar voor het eerst in jaren spraken, stonden op het podium: Jeroen van Glabbeek (van het Bredase succesverhaal CM Payments), Rickey Gevers (voormalig hacker met een missie) en John Hermans (cyberexpert van KPMG). Take away? Gehackt worden we allemaal een keer, dus bereid je voor. “En kijk niet als een konijn in de koplamp.”

Bekijk hier alle foto's

Bredase Singelloop, 01-10-2017

Op zondag 1 oktober was Kasparov voor de eerste maal trotse sponsor van de Bredase Singelloop. Het Kasparov Running Team bestond uit circa 100 sportieve lopers welke vanuit de Kasparov-tent, onder het genot van een hapje en een drankje, fanatiek werden aangemoedigd. Een geslaagd event en voor herhaling vatbaar! 

Bekijk hier alle foto's

Breda Live 2017

Zaterdag 8 juli 2017 bezochten wij met zo'n 85 relaties traditiegetrouw Breda Live, met o.a. Hardwell, Nick&Simon, De Jeugd Van Tegenwoordig, Coen & Sander en Racoon. Alles klopte wederom deze dag; het weer, de line-up, food, het feest, de gezelligheid. Dank aan allen die deze geweldige dag mogelijk maakten.

Geniet van de foto's. Deze zijn gemaakt door Breda Live en zoals altijd door onze huisfotograaf Frank Poppelaars, zie ook www.frankpoppelaars-fotografie.nl

 

Overige foto's skybox:

Foto's zaterdag 2017 - https://goo.gl/photos/DyqwtNzdXWHdNEzCA

Foto's vrijdag 2017 - https://goo.gl/photos/EeCLzJKYhZGvaVva8

De publieke foto's van Breda Live zijn via deze linkjes te vinden:

Vrijdag - https://goo.gl/photos/YVnheTCw7zyS4TpC7

Zaterdag - https://goo.gl/photos/GxxD3kGoz4rt3ukM8

Bekijk hier alle foto's

Bier&Ballen bij de Watertoren, 24-6-2017

Bier en Ballen viert jubileum en de liefde voor het spel op grootse wijze

BREDA - Praten over voetbal met een glas bier in de hand. Het is een onverwoestbare en klassieke combinatie. Het mag dan ook geen wonder heten dat de negen voetbalavonden die Sjoerd Mossou en Chris Nijnatten sinds 2013 onder de naam Bier en Ballen in café De Bommel hebben georganiseerd, vanaf de eerste editie een doorslaand succes waren.

De tiende editie, dat mocht iets speciaals worden. Er werd gekozen voor een uit de kluiten gewassen openluchteditie. Zaterdag trokken 850 bezoekers naar de watertoren aan de Wilhelminasingel, dat voor deze gelegenheid debuteerde als klein, maar gemoedelijk festivalterrein. Het affiche was een jubilaris waardig. Grote namen als Wilfried de Jong, Freek de Jonge en lokale sporthelden als Ton Lokhoff en Pierre van Hooijdonk werden muzikaal afgewisseld door Fernando Lewis, Meindert Talma en Björn van der Doelen.

Gedreven voordrachten

Vroeg in de middag weten Wilfried de Jong en Ronald Giphart het publiek moeiteloos bij de les houdt met gedreven voordrachten. Als iets later Erik van Muiswinkel er direct met een gestrekt been in vliegt, en de lachsalvo's door de tent rollen maakt het niemand meer uit dat buiten de weersomstandigheden ernstig te wensen over laten.

Als het derde blok van de programmering van start gaat en Freek de Jonge aftrapt met een wat trage en inhoudelijke verhandeling over het trainerschap drijven de gedachten van het publiek een beetje weg. Daarna grijpen de organisatoren Mossou en Van Nijnatten, met emotionele herinneringen aan de promotieweek van NAC, het publiek weer stevig bij de ballen. De tent barst in gezang uit en beleeft alles van voor af aan. Daarna keert De Jonge terug op het podium. Het loopt niet. De gefrustreerde routinier besluit abrupt en voortijdig de uitgang van het terrein op te zoeken, het publiek in vertwijfeling achterlatend. Mossou: 'Dit kwam voor de organisatie net zo onverwacht als voor de bezoekers'. Het duurt niet lang. Björn van der Doelen raakt met zijn uitgesproken liefde voor Breda en zijn sobere liedjes het publiek in het hart en als Meindert Talma de evergreen 'Oeki Hoekema ' op het publiek afvuurt is iedereen het voorval al weer bijna vergeten. De rek is duidelijk nog lang niet uit deze formule. 

http://www.bndestem.nl/breda/bier-en-ballen-viert-jubileum-en-de-liefde-voor-het-spel-op-grootse-wijze~ad25d7fc/

Foto's door Marco Magielse.

 

Bekijk hier alle foto's

Kennis met Kasparov, SSC, 24-3-2017

Op 24 maart kwamen in onze Watertoren zo'n 15 Kasparov relaties (CFO's en financieel management) bijeen voor 'Kennis met Kasparov'. Onderwerp deze keer Shared Service Centers. Onze collega Tim Nouws maakte het verslag. Dank Koen Vermeulen voor het voorzitterschap! Lees hier het verslag.

Bekijk hier alle foto's

Kasparov op de helling, februari 2017

Van 3 t/m 5 februari verbleven de Kasparovs in Winterberg tijdens het jaarlijkse personeelsuitje.

Het was een topweekend volop sneeuw, lekker eten, gezelligheid, een prachtig hotel en af en toe een klein drankje.

Bekijk hier alle foto's

Hoofdsponsor NAC

Afgelopen december streek het Glazen Huis neer in Breda. Zoals bekend wilde radiostation 3FM zoveel mogelijk geld inzamelen voor een goed doel: het terugdringen van kindersterfte door longontsteking. Een onschuldige ziekte die onnodig veel slachtoffers maakt.

CM, de hoofdsponsor van NAC Breda, besloot zijn privileges bij de voetbalclub eenmalig te veilen voor dat doel. Kasparov hoefde daar, als enthousiaste supporter en sponsor, niet lang over na te denken. Na de nodige biedingen over en weer wisten we de prijs te pakken: hoofdsponsor voor een dag bij NAC-Achilles op 20 januari 2017. Dat de naam Kasparov op de wedstrijdshirts prijkte, heeft heel Breda geweten. De actie bracht enorm veel publiciteit met zich mee. En op de dag zelf hebben we veel relaties meegenomen naar het stadion voor een uniek avondje NAC. Zij blij, wij trots en bovenal: een heel goed doel gesteund.  

Artikelen & beelden:

www.issuemagazine.nl/kasparov

www.youtube.com/watch?v=KN0IqT68bZc

www.bndestem.nl/regio/breda/hoofdsponsor-van-nac-voor-%C3%A9%C3%A9n-dag-ik-ben-door-het-dolle-heen-1.6837706

www.bredavandaag.nl/sport/nac/2017-01-19/eenmalig-nac-hoofdsponsor-kasparov-ik-gun-nac-een-bekerfinale

https://fotografiemargrettieleman.smugmug.com/NAC-met-Kasparov/

Bekijk hier alle foto's

Kasparren 2016

KASPARREN geeft gas

Meer dan 150 gasten hebben in het NAC-stadion de vijfde middag KASPARREN beleefd, die vooral ging over verandering. Het relatie-evenement van KASPAROV is in enkele jaren uitgegroeid tot een uitgebalanceerde mix van zakelijke inspiratie en bourgondisch entertainment. En daarmee een fraai symbool van de Bredase intermediair in financials.

Topspreker Jan Kees de Jager toonde zich een vermakelijke verteller met anekdotes over zijn tijd als student-ondernemer (in een gehuurde Suzuki Swift) en als staatssecretaris van Financiën. Bij een politieke topconferentie in de Verenigde Staten schopte hij het, door plotselinge afwezigheid van zowel de minister als de premier, tot ‘wereldleider’. Hoe hij werd hij opgevangen door president Bush, leverde een smakelijk verhaal op.

Inhoudelijk had De Jager ook wat te vertellen. Als CFO bij KPN ziet hij dat ook hogere finance-functies binnen het bereik van automatisering komen.

Ook trendwatcher Tony Bosma had ontwrichtende boodschappen voor financials meegenomen. Hij stelde dat de wereld sneller verandert dan onze mentale software aankan. “Intelligentie is daarom vooral zaken in twijfel trekken. Elk bedrijf wordt een techbedrijf, waarin digitale data centraal staan. Het is aan iedere financial om keuze-architect te worden: de professional die cijfers aan mensen weet te koppelen.”

Voordat een gezellige borrel losbarstte, ging Amerika-deskundige Michiel Vos in op de zinderende actualiteit. Hij verklaarde het succes van Donald Trump vanuit diens oproep tot verandering. Een complete omslag verkoopt daar altijd goed, Obama deed het ook. “Amerika is niet zozeer een land, alswel een business. En de president is de cheerleader in chief.”

Bekijk hier alle foto's

Kennis met Kasparov, Transfer Pricing

Een aantal keer per jaar nodigen we relaties uit voor een Kasparov Kennissessie in onze skybox bij NAC Breda. Niet tijdens een wedstrijd, want hier gaat het echt om de inhoud. We gunnen onze gasten een kijkje in de keuken van boeiende bedrijven. Sprekers vertellen over spannende business cases of vakmatige actualiteiten. Voorop staat dat iedereen concrete take aways mee naar huis neemt. Inzichten die je morgen al kunt toepassen in je eigen organisatie.

KENNIS met KASPAROV houden we altijd aan het einde van de middag, om agenda’s niet te zwaar te belasten. Uiteraard serveren we een smakelijk buffet, want naast de geest moet ook het lichaam worden gevoed. Kasparov zorgt graag goed voor u.

We trapten af met een avond over Transfer Pricing, het verrekenen van interne prijzen door gelieerde bedrijven. Olaf Smits, Counsel bij Quantera Global, is een van de grootste experts op dit terrein. Waarom zorgt Transfer Pricing voor veel discussie binnen organisaties? Door nieuwe wetgeving zijn de ogen van alle belastingautoriteiten erop gericht. En dus ook die van financials binnen deze organisaties.

Sander Tazelaar van Kasparov organiseerde de succesvolle avond waar ruim 30 financials op afkwamen. Geïnteresseerden kunnen de presentatie opvragen.

 

Bekijk hier alle foto's

Breda Live 2016

Op zaterdag 9 juli 2016 was het de 6e keer dat wij met relaties Breda Live bezochten. We ontvingen onze ruim 80 gasten bij de Watertoren en liepen vanuit daar naar het festivalterrein. Zoals altijd scheen de zon en vermaakten we ons uitstekend. De line-up bestond onder meer uit Kensington, Typhoon, Fedde Le Grand en verrassingsact Frans Bauer.

De foto's zijn gemaakt door Breda Live, en door onze huisfotograaf Frank Poppelaars, zie ook www.frankpoppelaars-fotografie.nl

Bekijk hier alle foto's

Kasparov in Londen, juni 2016

3  t/m 5 juni verbleven de Kasparovs in Londen voor de jaarlijkse teambuildingssessie. Ook alle interimmers waren aanwezig.

Het was een geweldig weekend, waarbij de fietstocht, stapavond, kennisdeling en quize wederom van hoog niveau waren.

Bekijk hier alle foto's

Kasparren 2015, Kasparov trakteert relaties op integere inspiratie

12 november 2015

In een afgeladen zaal van het NAC-stadion hebben zo’n 150 relaties van Kasparov genoten van een intensief middagje ‘Kasparren’. Met dat jaarlijkse evenement daagt de intermediair in financials zijn klanten en kandidaten uit om eens in de spiegel te kijken, uiteraard in de gezellige ambiance die Kasparov kenmerkt. Topsprekers Jeroen Smit en Joris Luyendijk en een panel van financials boeiden de zaal zichtbaar met inkijkjes in het dagthema Integriteit.

In tijden van voorspoed hebben wij mensen het onstuitbare talent te geloven dat die altijd zal voortduren, citeerde Jeroen Smit. Toch durfde hij “voorzichtig optimistisch” te zijn over het leergeld van de financiële crisis. Waarom? “We pikken het niet meer.” Hij riep het publiek op om als waakhonden de macht in bedrijven te bevragen. De rol van de financial verandert, dus gaf hij de opmerkelijke tip om in de avonduren psychologie te gaan studeren. “Dan kunt het gedrag aan de top beter bekijken.”

Joris Luyendijk vertelde over zijn zoektocht door de Engelse City, waar hij een antwoord hoopte te vinden op de vraag waarom die crisis had kunnen plaatsvinden. Hij verwachtte boeven aan te treffen, maar vond systeemfouten: Mensen hebben er geen enkele ontslagbescherming en banken zijn ‘too big to fail’ geworden. Dat heeft amoreel gedrag uitgelokt, niet immoreel. Luyendijk ziet heil in betere wetgeving. “Bij de emancipatie van vrouwen heeft dat ook gewerkt.”

Kasparren 2015 was een doorslaand succes, zo bleek wel uit de reacties na afloop. De sprekers deelden links en rechts rake klappen uit en het panel wist het thema Integriteit boeiend te vertalen naar de praktijk (“het gaat niet om regeltjes, maar om de dialoog”). De vele Kasparov-relaties gingen naar huis met de boeken van Smit en Luyendijk onder de arm èn de belofte aan zichzelf om voortaan elke dag even in die spiegel te kijken. Want Smit wist: Integriteit is een werkwoord.

De foto's zijn wederom door Frank Poppelaars gemaakt, zie ook www.frankpoppelaars-fotografie.nl

Bekijk hier alle foto's

Breda Live 2015

Op zaterdag 11 juli 2015 bezochten wij voor de vijfde keer met Kasparov relaties het Breda Live festival.

De ruim 80 gasten kwamen niets tekort. Fantastisch weer, catering van hoog niveau, een geweldig uitzicht en muziek van o.a. Chef'Special, DJ Hardwell, Jan Smit, Kensington, Danny Vera en verassingsact Mental Theo.

De foto's zijn door Frank Poppelaars gemaakt, zie ook www.frankpoppelaars-fotografie.nl

 

Bekijk hier alle foto's

Kasparov in Parijs, april 2015

17 t/m 19 april 2015. De jaarlijks stedentrip ging dit jaar naar Parijs.

Met 9 Kasparov's hadden wij een heerlijk weekend, waarbij uiteraard de fietstocht niet ontbrak.

Bekijk hier alle foto's

Kasparov, artikelen en foto's

Een aantal foto's en artikelen van Kasparov in de media.

Bekijk hier alle foto's

Kasparren, 30-10-2014

Op 30 oktober 2014 vond de vierde Kasparren plaats, met als titel 'Bent u van na de crisis?'

In het NAC stadion in Breda waren ruim 90 Kasparov relaties aanwezig. De sessie werd geopend door cabaretier Leon van der Zanden, die verrassend kwetsbaar was en ons bijpraatte over de vijfde frequentie. Mathijs Bouman had een interessante presentatie over de economische barometer. Na de pauze was er een boeiende paneldiscussie met Machiel Resink, Alex ter Sluis, Mathijs Bouman en Mirjam Hament in het panel. De middag en de paneldiscussie werden scherp geleid door dagvoorzitter Roelof Hemmen. Uiteraard werd de dag geëindigd met een geslaagde borrel. Dank aan iedereen, het was wederom erg geslaagd.

De foto’s zijn als altijd gemaakt door Daniëlle Guillonard.
Bekijk hier alle foto's

Bekijk hier de film (2.31 min):

Bekijk hier alle foto's

Breda Live, 12-7-2014

Op zaterdag 12 juli 2014 beleefden wij met zo'n 85 enthousiaste relaties voor de vierde keer het Breda Live festival.

Na de ontvangst bij onze watertoren, genoten wij samen met ruim 12.000 bezoekers van optredens van onder meer Heavylight, Van Dik Hout, Miss Montreal, Di-Rect, Guus Meeuwis en DJ Hardwell.

De foto's zijn als altijd door Daniëlle Guillonard en Breda Live gemaakt.
Bekijk hier alle foto's

Bekijk hier de film (1.45 min): 

Bekijk hier alle foto's

Kasparov in Praag, april 2014

Van 24 t/m 27 april 2014 gingen de Kasparov's met partners naar Praag.

Het werd een geweldig weekend met het volgende programma: Een fietstocht door Praag, heerlijk uit eten, een stapavond, veel vrije tijd, een quiz, en een concert van Robbie Williams.

Foto's gemaakt door Floor Verwijmeren.

Bekijk hier alle foto's

Kasparren met André Kuipers, 12-9-2013

Op 12 september 2013 vond wederom een Kasparren sessie plaats. Deze keer had Kasparov astronaut en topspreker André Kuipers gecontracteerd, die een zeer aansprekend verhaal had.

In het NAC stadion in Breda waren ruim 60 relaties aanwezig. Na de pauze (met een verfrissend raketje) vond een interessante paneldiscussie met 4 generaties financials plaats over de financiële functie in 2025. Dank Wilfried Dam, Jelco van Nuenen, Cees van Rijn, Jeroen Wagenaar, en gespreksleider Nart Wielaard. De geslaagde bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige borrel. De foto’s zijn als altijd gemaakt door Daniëlle Guillonard.

Bekijk hier alle foto's

Breda Live, 6-7-2013

Zaterdag 6 juli 2013 bezochten wij met ruim 70 relaties voor de derde achtereenvolgende keer het Breda Live festival.

Vanuit de skybox bekeken wij onder meer Racoon, verrassingact Jan Smit, BLØF, en de Bredase afsluiter DJ Hardwell.

Het weer was fantastisch, evenals het eten/drinken en de sfeer. Huisfotografe Daniëlle Guillonard zorgde wederom voor de fotografie. Enkele foto's zijn door Breda Live beschikbaar gesteld.

Bekijk hier alle foto's

Kasparov in Barcelona, mei 2013

Wanneer de targets van 2012 behaald zou worden zouden de Kasparov's iets leuks gaan doen. 4,5 en 6 mei gingen we een weekend naar Barcelona, inclusief een bezoek aan Barcelona-Betis Sevilla, met een weergaloze Messi.

Bekijk hier alle foto's

NAC-Feyenoord, 9-12-2012

Op zondag 9 december 2012 bekeken wij met een 30-tal relaties de wedstrijd NAC-Feyenoord vanuit de skybox.

De uitslag was 2-2.

Bekijk hier alle foto's

Kasparren event, 20-11-2012, Dordrecht

Op 20 november 2012 waren zo'n 50 Kasparov relaties aanwezig tijdens het Kasparren event bij Van der Valk in Dordrecht. Marc Lammers was onze spreker, en er vond een interessante paneldiscussie plaats over 'het schaap met de 5 poten'.

Bekijk hier alle foto's

Breda Live, 14-7-2012

Op 14 juli 2012 bezochten wij met een 55-tal relaties Breda Live. Het werd een fantastische dag, waarbij we vanuit de skybox genoten van o.a. Ilse de Lange, Kane, en de Bredase trots DJ Tiësto. Fotografe Daniëlle Guillonard was de hele dag aanwezig om alles vast te leggen. Enkele overzichtfoto’s zijn door Breda Live ter beschikking gesteld. 

Bekijk hier alle foto's

Tour for Live, 2012

Kasparov was een van de sponsors van een groepje fietsers uit Breda dat in het najaar van 2012 deelnam aan Tour for Life 2012. Doel: min. €15.000,– ophalen voor Artsen zonder Grenzen.

Tour for Life is een schitterende, 8-daagse wielertocht. In een ploeg van zes renners fietsten ze van de Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Nederland. Iedere dag stond hen een nieuwe bijzondere etappe te wachten, van gemiddeld zo’n 150 kilometer.

Zie ook: www.facebook.com/bredasehelden/photos_stream

Bekijk hier alle foto's

Breda Live, 9-7-2011

Op 9 juli 2011 heeft Kasparov met een 35-tal goede relaties het event Breda Live bezocht. Het werd een geweldige dag, met topartiesten als Caro Emerald, Van Velzen en Junkie XL, waarvan door Tino van den Berg fraaie foto's zijn gemaakt. Enkele foto's zijn door Breda Live ter beschikking gesteld.

Bekijk hier alle foto's

Inspiring Event, 7-9-2010

Op 7 september 2010 heeft Kasparov een bijeenkomst georganiseerd die plaatsvond op de golfbaan in Almkerk.

Zo'n 30 relaties waren getuige van een erg boeiende lezing van Rob Vinke, liepen een rondje golf, en sloten af met een gezellige borrel met buffet.

De foto's die Bjorn Knapen van deze geslaagde middag heeft gemaakt kun je hier bekijken.

Bekijk hier alle foto's
© Copyright 2017 Kasparov - Design & code by 100.nl